Четири български банди ще ни отвеят в деня на вятъра

61863741_337503836935560_6536178705335582720_o

В разгара на лятото. Точно на 15 юни – националният ден на вятъра , четири групи ще ви отвеят с неподражаем стил и вълни от емоции. Епицентърът на бурята се развихря в сърцето на столицата – клуб Swingin’ hall. Не едно, а две женски имена присъстват в урагана на сцената – N.A.D и JUST IN CAGE. Ще си кажем всички истини с TRUTH BE TOLD, за да проектираме душите си отново с „архитектите“ от DARK SOUL ARCHITECTS.

N.A.D – Вокално-инструменталната формация ще подгреят вечерта. Събира ги любовта към грънджа от 90-те и класическите бални танци. Чудесен начин за тренировка на мускулите на врата. В съботната вечер с музиката на Soungarden, Audioslave, Chris Cornell, TOOL, Alice in Chains, A Perfect Circle и Nirvana ще ви забавляват Стоян Дойчев (много бас), Надя Ангелова (вокалища), Михаил Михайлов (много жица и куфар) и Михаил Гълъбов (триъгълник).

DARK SOUL ARCHITECTS – Утвърдена банда, която съчетава в себе си смесица от death/thrash/progressive метъл. Бандата скоро издаде мини албум под име „Past reflections“, до който ще имате възможност да се докоснете на живо. За 6 годишното си съществуване, DSA имат многобройни изяви из цялата страна. Бандата е на път да запише втория си албум, като първият сингъл от него ще излезе това лято.

Иван Иванов-вокали
Константин Къндев-китара
Марин Траев-китара
Николай Къндев-бас
Росен Апостолов- барабани

JUST IN CAGE – Смел авторски фюжън на основа от алтернативен рок, с полъх от метълкор и етно елементи ще ви извади от клетките на ума и ще ви отнесе във простора. Ветрове от четирите краища на България се сбират в началото на 2018г. От началото на 2019г. прибавят и втора китара и не след дълго стартират клубните си изяви, с участие в конкурса Next rockstar vol.2. Надпреварата преминава през 4 кръга успешно и ги отвежда на оспорван полуфинал. Дебютния им сингъл „Ghost“ прозвучава в над 20 радиостанции в целия свят и дава заявка за работа върху втори до края на годината.

Преслава Андреева – вокали
Жаклен Алфандари-китара
Симеон Петров-китара
Георги Георгиев- бас
Борис Кръстев-барабани

TRUTH BE TOLD – Смесица от траш, блус, рок с метълкор мотиви. Основани през 2015г. ,зад гърба си имат множество концерти, препирни и забавни случки. Оригинално съставът е петчленен, но в последствие пианистът се мести в чужбина, което ги превръща в квартет. През 2017г. издават първото си парче “Scars of shame”, а през 2019г. първото си видео. Текстовете им са на английски и български език, а понякога и на двата езика едновременно. В момента групата работи над първия си албум. Ексцентричният вокалист на групата участва в тазгодишния сезон на „Гласът на България“, където стигна почти до последните етапи.

Сергей Вардеварян – вокали, пиано
Михаил Ангелов – барабани
Симеон Баятов – бас
Марио Русинов – китара

Врати: 19:30ч.
Вход: 8 лв.
Паркинг: безплатен

бул. Драган Цанков 8 ( до стадион „Васил Левски“)
Тел.: +359 89 684 0161; +359 89 684 0180

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото