Tarja Turunen, Slipknot и Animals As Leaders във „Фрактура“

На 13 юни (Diema, 24:00 ч.) в аудио-визуалната “Фрактура” ще бъде направена премиера на новите клипове на Powerwolf, The Devil Wears Prada, Insomnium и Andrew W.K.

В предаването на Васко Катинчаров ще бъде излъчено специално интервю с Tarja Turunen и ще бъде припомнено какви истории разказaха Slipknot за родните фенове. Ще бъдат излъчени две нови концертни изпълнения на Animals As Leaders и репортаж от американския фестивал “Blue Ridge”.

Зрителите ще научат последните музикални новини от седмицата, в рубриката “Караоке” ще пеят заедно c W.A.S.P., ще видят как P.O.D. правят кавър на U2, класическата песен ще бъде на Warlock, в “Exotic“ ще бъдат представени Waterweed, a в рубриката “Live Archive” ще си припомнят архивни кадри от гостуването на Dio Disciples в България през 2012 година. Клипове, концертни и акустични изпълнения на Destruction, Vexed, Buckcherry, 3Teeth, Lek City Case, Madball и Sinner’s Blood също ще намерят място в настоящото издание на шоуто.

Предаването Фрактура се излъчва по телевизия Diema в неделя от 24:00 ч. и с повторение в петък от 00:30 ч.

За повече информация посетете:  www.facebook.com Фрактурa/Fracture TV Rock Show

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото