TARJA и STRATOVARIUS ще изнесат съвместен концерт в София на 29 октомври

Примата на рок операта и китарните майстори в симфоничен сблъсък!

 BGTSC представя TARJA Strato POSTER 20181029 BGTarja Turunen и STRATOVARIUS! Съвместното им турне “A Nordic Symphony“ ще  премине и през у нас – събитието ще се проведе в столичната зала “Универсиада“ на 29 октомври от 19:00 часа.

 Концертът е единствен в региона като двете групи ще се представят с равни по време репертоари. Изпълнителите обещават на феновете приятни изненади!

 Билетите са в продажба онлайн и в мрежата на Eventim, а някои от местата, на които можете да ги намерите са Бензиностанции “OMV“, хипермаркети “Technopolis“, Български пощи, книжарници “Orange“, туристическа агенция “Usit Colours“, магазин “Яко“, магазини “На Тъмно“, “Office 1 Superstore“, билетна каса на Eventim на ул. “6 септември“ в София, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред Oбщината.

 Първите 45 билета са на цена от 45 лева. След тяхното изчерпване и до деня на концерта цената ще е 50 лева, а в в случай на останали в деня на събитието и на място в залата цената на входа ще е 55 лева.

Политика за достъп на непълнолетни:
– Деца включително до 7 годишна възраст влизат без билет, но задължително с придружител. Всеки пълнолетен може да придружава максимум двама непълнолетни или деца.
– Декларация за придружител можете да изтеглите от този линк.

 Предстои обявяването на допълнителна информация!Организаторите препоръчват навременното закупуване на билети и спазването на реда в залата!

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото