ТАНГРА обяви допълнителен концерт в петък

Поради огромен интерес от страна на публиката култовата група ТАНГРА обяви допълнителен концерт на 24 юни (петък)!

След повече от 25 години мълчание ТАНГРА се завръща ударно!

снимка: Александър Нишков

снимка: Александър Нишков

Поради огромен интерес от страна на публиката, любимата на поколения българи група ТАНГРА обяви допълнителен концерт, който ще е от 18.00ч на 24 юни (петък), в зала Сити Марк Арт Център /старото кино Левски/ на бул.”Янко Сакъзов” №30. Първоначално обявеният концерт от 20.00ч  е напълно разпродаден, похвалиха се от групата.

“Оловният войник”, “Богатство”, “Нашият град” и още много от вечните песни на ТАНГРА – банда и публика ще запеят в един глас по време на двата концерта в петък вечер.

Константин Марков, Станислав Сланев – Стенли, Дани Ганчев и гост музикантите Иво Чалъков и Стефан Попов /добре познити от Grаvity Co/ в момента работят усилено, за да представят най-големите хитове на ТАНГРА  от всичките й периоди – с нова енергия, нов заряд и осъвременено звучене.

След повече от 25 години мълчание ТАНГРА се завръща ударно на сцената, а петимата музиканти вече нямат търпение да се срещнат с феновете си! На 24 юни (петък) ще имат щастието тази среща да се случи цели два пъти – с концерти от 18.00ч и от 20.00ч.

Билети за концерта от 18.00ч на 24 юни (петък) могат да се закупят от системата на www.Ticketportal.bg и www.Ticketsbg.com, както и на касата на Сити Марк Арт Център на бул. „Янко Сакъзов” №30.
Цена – 20 лв за билет.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото