Световната организация на собствениците на Harley-Davidson идват на Midalidare

Midalidare_Final_Line_UpHarley Owners Group (H.O.G.) правят ежегодната си среща в долината на виното.

Най-голямата организация на собственици на Harley-Davidson, Harley Owners Group (H.O.G.) ще направи своята ежегодна среща в България по време на фестивала в долината на виното. За нея се очаква да дойдат близо 200 моториста от Гърция, Румъния, Хърватска, Сърбия, Турция, Беларус, Русия, Словения, Полша, Германия, Австрия, Финландия, Чехия, Ливан, Унгария и др.

„Ние сме организация с над 1 милион члена в повече от 240 държави. Радваме се, че ще сме част от първото издание на фестивала и сме сигурни, че атмосферата ще е неповторима , а и обичаме вино“, споделя Стефан Гьонев от H.O.G.

„Много ни е приятно, че именно Midalidare, Rock In The Wine Valley ще е пресечна точка на всички мотористи. Организацията им е много сериозна и на високо ниво, сигурни сме, че ще успеем да отговорим на очакванията им” , разказва Александър Алексиев, управител на Мидалидаре.

Midalidare, Rock In The Wine Valley” ще се проведе на 9, 10 и 11 юни 2017-а година. Билетите са в продажба в мрежaта на Eventim в цялата страна, както и в OMV, THE MALL, Книжарници Ориндж, Офис 1, Билетен център на НДК, Технополис, Български пощи, както и на място в Мидалидаре. Цените на билетите са:

За целия фестивал:

–           70 лева (редовна цена) – до 31 май 2017г.

–           80 лева (last minute) – от 01 до 11 юни, 2017г.

Еднодневни:

–           50 лева (редовна цена) – до 31 май 2017г.

–           60 лева (last minute) – 01 до 11 юни, 2017г.

Желаещите да са част само от Piraeus Battle of the bands ще трябва да заплатят 10 лева, за да видят изпълненията на младите банди.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото