Сцената за Sofia Rocks вече се строи на Стадион Българска Армия

80 тона стомана, над 200 kW звук и над 400 kW осветление ще посрещнат феновете на рока на 8 юли в Борисовата градина. Продукцията вече е в строеж и всичко върви по план, така че хилядите почитатели на рока да могат да се насладят на грандиозното рок шоу и да чуят оглушителния звук на Judas Priest и останалите банди в програмата на Sofia Rocks 2011Whitesnake, Mike & The Mechanics, Saxon, Slade.

Сцената, с размери 40 метра на 20 метра е съвсем нова конструкция, която е внесена специално за събитието. За да бъдат покрити изискванията на Judas Priest за ниво на звука се е наложило от Joker Media в България да бъде внесено съвсем ново, неизползвано до момента революционно като технология озвучаване. Нови са и кулите за звука.

Бандите пристигат ден преди събитието със свои собствени екипи и всички специални ефекти необходими им за сценичното изпълнение.Над 200 души екип работи по продукцията. Само за лазерното шоу на Judas пристигат 5 тира с оборудване и над 20 души специализиран технически персонал.

До всеки вход ще има и пунктове на Eventim BG, където ще се удостоверява действителността на билетите. На място ще се продават и билети за събитието без увеличение на цената. Децата до 10 годишна възраст ще имат безплатен достъп до събитието. Всички лица до 18 години ще влизат само с придружител, който ще трябва да представи подписана декларация за всяко дете. Декларации за придружител могат да бъдат изтеглени от сайтовете на Болкън Ентертейнмънт и Никор Секюрити (http://nikorsecurity.com/bg/deklaracia_pridrujitel.pdf, http://www.becbg.com/event_sr2011.htm) или могат да бъдат получени на място от охраната.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото