Steven Tyler ще работи над соло проект

Вокалът на AEROSMITH, Steven Tyler ще прекара първите няколко месеца от 2015г в работа над соло албум.

„Ще замина за Nashville от януари до април за да се заема със съчиняване и ще видим какво ще се получи.“

– обявил е Tyler в известна социална мрежа. И е добавил:

„Да правите албум е все едно да промивате злато. През ръцете ви преминава много пясък и мръсотия, но сред тях можете да намерите самодно късче злато и да го обработите. Винаги се обръщам назад, разбирате ли? ‘Living On The Edge’ или ‘Janie’s Got a Gun’ , защо? Коя е тази Джейни? И тогава се получава. Запълват се празните места.

Израснах с EVERLY BROTHERS, даже в ‘Cryin“ има нещо от тях. Да пея с преувеличено носов глас – ‘There was a time when I was brokenhearted’. Така започна всичко. Разбира се, че ми се наложи да адаптирам тази песен за AEROSMITH, но част от мен много обича кънтри. Не съм сигурен към кой подстил на кънтрито се отнася, но в него го има този пети лад и тези невероятни, невероятни мелодии.“

През миналата година Tyler е казал, че плановете му да запише солов албум не трябва да тревожат феновете на AEROSMITH.

„Правя солов албум дори и само заради това, че е невероятно диво да съчиниш песен заедно с Джони Деп. Струва ми се, че ако преди пет години съм написал куп песни и те изобщо не видят бял свят, това ще е много по-идиотско.
И не, групата не се разпада. Ако аз записвам солов албум, това не означава, че групата не работи над албум. Но доколкото разбирам, хората имат нужда да прочетат в пресата, че това го е казал самият вокал на AEROSMITH“.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото