Спортни атракции на MIDALIDARE, ROCK IN THE WINE VALLEY

Midalidare_Final posterБроени дни остават до първия фестивал в долината на виното, който на 9, 10 и 11 юни в Могилово ще посрещне световните групи – Gotthard, Udo Dirkschneider, Doro и Dee Snider от Twisted Sister. Scarlet Aura, Sevi, Конкурент и Hammerhead (трибюта на Metallica), ще подгряват публиката. Освен качествената рок музика, организаторите са се погрижили престоя на посетителите да е запълнен и с различни атракции през деня.

„Ще предоставим на феновете истински фестивал със забавления, както за децата, така и за родителите им. Сигурни сме, че всеки ще намери нещо за себе си в светлите часове, преди стартирането на групите“, разказват от Bulgarian Live Music.

На територията на фестивала ще бъдат обособени специални зони за забавление, на които ще има скокове с бънджи, пейнтбол стрелбище, стрелба с лък, джаги, детски батут и стена за катерене. Освен това ще има и вело преход, като всеки ще може да се запише за него и да кара колело в планината с осигурен водач. Любителите на хубавото вино пък могат да се запишат за винените курсове, организирани от Midalidare Estate.

За всички почитатели на футбола ще има два футболни турнира. Първият е с 4 мини лиги и един голям победител. Феновете на Doro, Gotthard, Udo и Dee Snider ще могат да се запишат в лигата на любимата си банда. Победителите от мини лигите ще се борят за голямата награда, а именно победител в първия турнир на Midalidare, Rock In The Wine Valley.

Вторият е добилият популярност на Kavarna Rock детски турнир „Мама, татко и аз“, в който участие взимат двама възрастни и едно дете.

Записвания за двата турнира могат да се направят на Facebook страницата на Bulgarian Live Music – https://www.facebook.com/Bulgarian.Live.Music/, както и на място.

Пълна информация за атракциите и забавленията може да бъде намерена на http://midalidarerock.bg/

 

Midalidare, Rock In The Wine Valley” ще се проведе на 9, 10 и 11 юни 2017-а година с участието на Gotthard, Dirkschneider, Doro и Dee Snider от Twisted Sister. Билетите са в продажба в мрежaта на Eventim в цялата страна, както и в OMV, THE MALL, Книжарници Ориндж, Офис 1, Билетен център на НДК, Технополис, Български пощи, както и на място в Мидалидаре. Цените на билетите са:

За целия фестивал:

–           80 лева (last minute) – от 01 до 11 юни, 2017г.

Еднодневни:

–           60 лева (last minute) – 01 до 11 юни, 2017г.

Желаещите да са част само от Piraeus Battle of the bands ще трябва да заплатят 10 лева, за да видят изпълненията на младите банди.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото