Спечелете две покани за подгряващото парти за HYPOCRISY на 21.09

BGTSC и Metal Hangar 18 ви предоставят възможността да спечелите две покани за официалното подгряващо парти за концерта на HYPOCRISY, което ще се състои на 21 септември в столичния клуб „8 Ball”. Основни участници в събитието ще бъдат бразилските блек/детметъли UNEARTHLY заедно с траш метълите Путь Солнца (Русия) и метъл/рок/фюжън бандата MELANCHOLY (Русия).

Какво трябва да направите? Нещо съвсем просто.

1. Харесайте плаката на събитието във Фейсбук.

2. Изпратете e-mail на igra@metalhangar18.com с име, фамилия и телефон за връзка, като сложите тема/subject: Unearthly

Печелившите ще бъдат изтеглени в петък (20.09.2013 г.) в 17.00 часа.

За концерта:

Представилите билети за концерта на HYPOCRISY, HATESPHERE и DIABLESS освен, че ще  получат предимство на входа, ще могат и да го посетят срещу 5 лева. За всички останали цената е 10 лева. Пропуски за шоуто на 22 септември ще могат да бъдат закупени и на място, в случай на наличност в системата за продажби.

Билетите за концерта на HYPOCRISY, HATESPHERE и DIABLESS са в продажба от 6 юли, ексклузивно в мрежата на EVENTIM в цялата страна. Местата, от които могат да бъдат закупени, са магазините на Пикадили, Germanos,Technopoilis, OMV, Office 1 Superstore, Техномаркет, ESPO груп, Usit Colours, Outlet Alex, На Тъмно, Metal Heaven,Фотосинтезис, каса 3 на НДК, Дворец на културата и спорта – Варна,
Пловдив – билетна каса пред общината
, както и онлайн на www.eventim.bg

Първите 35 билета на специална промо цена от 35 лева отдавна свършиха. В момента  пропуските се продават на  цена от 40 лева, а при налични в деня на концерта, както и на място на входа на клуб Mixtape5, цената им ще е 50 лв.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото