Спечелете покана за концерта на EUROPE

EUROPE-90x60-ProjectОтново е време да пробвате своя късмет. Поводът е традиционен – играта ни за един от предстоящите концерти, а именно гостуването на легендарните EUROPE. Може да спечелите една покана за концерта.

Играта се осъществява с любезното съдействие на Bulgarian Live Music и стартира днес. Крайният срок за участие е 12 часа на 3 май.

Условията са непроменени.

За хората, ползващи Facebook:
Харесайте“ и „Споделете“ (публично) плаката за концерта и коментирайте с любимия си видеоклип на рокаджиите. След това изпратете имената си (и прякор, ако сте с такъв в ФБ) и телефон за връзка на e-mail: igra@metalhangar18.com с тема/subject: EUROPE.

За читателите ни без Facebook профил:
Изпратете отговор на въпроса: „Какъв юбилей празнуват EUROPE с това турне?“ на същия e-mail адрес, като сложите тема/subject: EUROPE. За този вариант също трябва да запишете трите си имена и телефон за връзка.

Успех!

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото