SLIPKNOT свирят на 21 юли в първия фестивален ден на Hills of Rock

Едно от най-дългоочакваните музикални събития в България получи категорично потвърждение – американската банда SLIPKNOT обяви деня на хедлайн концерта си на Hills of Rock 2022 и своето първо гостуване в страната.

Сред всички турбулентни месеци на очакване, българската публика на една от най-популярните метъл банди в цял свят, най-после може да отдъхне – носителите на награда Grammy SLIPKNOT, потвърдиха официално предстоящите си тур дати за догодина и Пловдив е на 21 юли!

“С големи вълнение споделяме с вас новината за концерта на SLIPKNOT за трети път – трети път за щастие! От момента на отлагането на най-големия български рок фестивал, екипът ни не е спирал да работи за него и новините за изданието му през 2022 валят ежедневно“, сподели Стефан ЕленковFest Team. В близките седмици се очакват и още потвържденията от световни имена, издават от промоутърската компания, която стана ексклузивен партньор на гигантите Live Nation за България от 2020.

От понеделник, 14 юни, стартира презаверката на закупените билети през 2019, както и на закупените тридневни и еднодневни билети за Hills of Rock 2020 и 2021. Всички те могат да се използват за изданието на фестивала, което ще се проведе на 21, 22 и 23 юли 2022 на Гребна база, Пловдив, само след презаверка в портала www.ticketstation.bg.

Презаверката може да се направи до 30 септември 2021. Началната цена на тридневния фестивален билет за изданието през 2022 е 140лв, а тази за един ден – 100 лв. От понеделник, 14 юни всички, закупили билети за отложените Hills of Rock 2020 и 2021, които желаят това, могат да възстановят сумите си отново на www.ticketstation.bg до 30 септември 2021.

Hills of Rock 2022 се организира oт “Фест Тийм” ООД с подкрепата на Фондация Пловдив 2019!

За още новини следете  festteam.bg, hillsofrock.com и ticketstation.bg, социалните мрежи и събитието във Facebook за най-актуална информация.

  1. #1 написан от Rockfan (преди 2 години)

    Преди малко мернах на друго място, че за следващата година Металика са обявили (засега) 6 концерта в Европа. И шестте са на фестивали (Прага, Флоренция, Лисабон и т.н.). А как хубаво би било да видим новина, в която да присъстват и като (естествено) хедлайнери на Хилса догодина (то май остана само третата вечер свободна) и да се завърнат в Пловдив- мястото, където (преди 20 и колко години вече станаха?) започна всичко. Еххххх, мечти, мечти 🙂 !!!

  2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  3. Коментари за тази публикация
В началото