SLAUGHTERFEST или Адът на Земята

Облаците се скупчват над мрачния и дъждовен Стокхолм, чакайки легионите на Сатаната. Около 18:00 клуб LIFFEY/Püssy отваря врати и феновете влизат в адската пещера, която е голяма колкото обикновен софийски клуб. Първа на сцената се качва скандинавската надежда TANTARA с кратък, но стегнат сетлист от 4 песни. Оказа се, че неслучайно са избрани за съпорт на това турне. След 20 минути олдскуул траш младежите отстъпват място на старите кучета. Към седем вечерта се появява американската месомелачка MASTER. Бърз лайнчек, подкрепен от шегички, в рамките на 5 минути. Пол пусна резачката и отряза няколко глави с парчето Master, след което започна да редива нови и стари песни като Shoot to Kill, The Truth, Rarable и др. След около 45-минутен терор Пол и компания взеха и последната жертва с класиката Pay to Die. Едва ли има метъл на планетата, който да не е чувал за легендарното британско трио Venom. Да, това не е концерт на Venom, но пък M:PIRE OF EVIL е събрана от двама бивши членове именно на Venom – MANTAS и DEMOLUTION MAN, които превърнаха нашите мъртви тела в зомбита и ни преведоха през вратите на ада с Hellspawn, а после ни представиха на създателя Сатаната с Die Hard. Време е за още кръв, изплюта от устата на орка Demolution Мan, който каза, че не е хубаво да се горят вещиси с Don’t Burn the Witch и много други класики от периода във Venom . Вече сме станали зомбита, минали сме през школата на Луцифер и е време да тръгнем на война, поведени от британския квинтет ONSLAUGHT. Сатанинските легиони, предвождани от харизматичния вокал   Sy с помощта на великия генерал Nige забиха първата брадва в главите на враговете с Chaos is King. Впоследствие храчихме в лицето на Господ  – Killing Peace.  Leight пуска нотката на Sounds of Violence . Mike отброява на касите 666 от последния албум. Jeff ни напомня, че сме родени за война. Още класики се редяха, докато дойде време за химна, обединяващ метълите в една сила – Metal Forces. Мощта на ада е отприщена и това е краят на света: Termonuclear Devastation – парче, което на са свирили от много дълго време. Бандата остави пламтящия GAMLA STAN заедно със стотина викинг зомбита и се отправи към новата цел от адското си турне.
P.S. След кратък приятелски разговор с Jeff го попитах дали няма да има нова атака над България. Той каза да се подготвяте за 2014. А всички останали членове на бандата се зарадваха на българското присъствие и с умиление си спомниха за приятното прекарване миналата година.

Сетлистите на групите:
TANTARA
1. Human Mutation
2. Mass Murder
3. Trapped in Bodies
4. Killing of Mother Earth

MASTER
1. Master
2. Shoot to Kill
3. Slaves to Society
4. Judgmet to Will
5. Submerged in Sin
6. The Truth
7. The Parable
8. Pay to Die

M:PIRE OF EVIL
1. Hellspawn
2. Die Hard
3. Wake up Death
4. Don’t Burn the Witch
5. Blackened Care the Priest
6. Carnivorous
7. Demon
8. Black Metal
9. Witching Hourur
10. Welcome to Hell

Onslaught
1. Chaos is King
2. Killing peace
3. Sound of Violence
4. Born for War
5. Flame of Antichrist
6. 66“fucking“6
7. Burn
8. Metal Forces
9. Fuel for my Fire
10. Let There be Death
11. Power from Hell
12. Thermonuclear Devastation

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото