SKILLET пускат нов сингъл

Мултиплатинената и номинирана за награди GRAMMY рок банда SKILLET анонсира дългоочаквания си и първи сингъл за повече от година, „Surviving The Game“, който у нас ще излезе чрез Орфей Мюзик / Atlantic. Тракът ще стигне до Active Rock radio и ще бъде наличен на всички стрийминг платформи, както и на Skillet.com на 15 септември. Запазете сингъла предварително оттук: https://www.skillet.com/stg.

Продуциран от Kevin Churko (Ozzy Osbourne, Papa Roach, Disturbed) и писан от John Cooper, Korey Cooper, Churko and Kane Churko, John Cooper описва трака като зов за обединение към бъдещето и преминаването през тежките моменти, в които света се намира и преживява.
„Нашата нова песен “Surviving The Game” ме кара да се чувствам като бик, който излиза от бариерата. Първите 30 секунди от песента те отвеждат на пътуване, което започва в несигурност и безпокойство и води до експлозия от енергия и живот. Това обобщава как виждам бъдещето. Сезонът беше тежък и още не сме преминали през бурята. Имаме нужда от надежда, имаме нужда от упоритост и ще оцелеем. Надявам се, че когато хората чуят “Surviving The Game”, тя ще бъде песента, която са чакали“.

„Surviving The Game“ е първия сингъл от предстоящия да бъде анонсиран пълен студиен проект тази есен, който ще последва невероятния рекорд на Skillet от два платинено сертифицирани албума, пет мултиплатинени и четири златни сингли.

Тази есен Skillet ще оглавят турнето от 24 концерта с Adelitas Way и Eva Under Fire като главна подкрепа. Пътешествието, кръстено „The Aftermath Tour“, започва на 12 септември в Чикаго и продължава до 22 октомври в Сейнт Луис. Лимитирано количество от VIP пакети също са налични, включващи билет, сесия с въпроси и отговори преди шоуто и състезание с любопитни факти, водено от Skillet, и ексклузивен мърчандайз. Всички дати са описани по-долу, а билетите са достъпни на https://www.skillet.com/tour.

SKILLET е една от бандите с най-големи продажби за 21 век. Два пъти номинирани за награди GRAMMY® и членове на Pandora Billionaires Club, мултиплатинените рокери имат неумиращия дух, който скромно ги затвърди като едни от най-успешните рок изпълнители на поколението. Обаче, като всяка класическа история за аутсайдери, това се случи тихомълком. До 2019 те не само че събраха две номинации за награди GRAMMY® и продадоха над 12 милиона албума по света, но и отнесоха награда от Billboard за двойно платинения албум Awake. Успешният сингъл “Monster” остава “една от най-слушаните рок песни на всички времена” с над 3 МИЛИАРДА глобални аудио стрийма. Unleashed през 2016 г. се приземи на #3 в BillboardTop 200. Изкачвайки се до #1 в Rock Radio, водещият сингъл “Feel Invincible” събра 643 милиона глобални аудио стрийма и стана платинен. Междувременно, златно сертифицираният Unleashed стана четвъртия им последователен албум, който получава златен, платинен или двойно платинен статус. Victorious от 2019 включи топ 10 рок радио хита „Legendary“, който оправда името си с над 108 милиона стрийма. До днес девет оригинални песни получиха признание от Американската асоциация на звукозаписната индустрия в тандем с престижни синхронизации от WWE и Marvel до ESPN и NFL. Между напълно разпродаване на арени в 26 страни и 4 континента, групата е изпълнявала на CONAN и е красила страници на USA Today и New York Times сред много други. Skillet дебютираха и първия си графичен роман, EDEN: A Skillet Graphic Novel със Z2 Comics, който се превърна в най-продаваната книга на издателската компания някога, последвана от EDEN II: The Aftermath.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото