Sean Reinert обяснява защо е напуснал турнето DEATH TO ALL

Sean_Reinert

Както ви информирахме, непредвиден развой на събитията отстрани барабанистът на Cynic, Sean Reinert от турнето на DEATH TO ALL. Неговото място зае един безспорен талант, Gene Hoglan. Какво обаче се случи със самият Reinert? За това разказва самият той в изявление за феновете и медиите.

Ето какво е споделил:

„Привет, приятели,
щях да направя това изявление днес, но изглежда „котката вече е излязла от торбата“ и хората започват да правят разни луди заключение. Нека ви обясня какво наложи промяната в турнето.

Да, с голямо съжаление напуснах турнето на DTA след шоуто в San Francisco в неделя вечерта. Въпреки, че прекарах седмици в репетиции за това турне и бях много развълнуван да изляза за тези страхотни представления, това не можа да се случи. През последните шест месеца страдах от болки в долната част на гърба, мускулна слабост и ограничена сила на захвата.

Не е голяма тайна, че през последните две години претърпях две големи операции (цялостна смяна на ахилесовото сухожилие и операция на лявото коляно заради скъсан колатерален лигамент.). Поради натрупаните килограми болката се върна и всичко това доведе до „перфектната буря“.

Разбрах, че ситуацията няма да се подобри ако продължа да свиря. Нямаше да е честно спрямо феновете да се съкратят сетовете и след три гига си дадох сметка, че най-доброто нещо за турнето ще е да вземем Gene на мое място. За щастие Gene беше на разположение да започне турнето още от Сиатъл.

Той разбира се е звяр зад кита и няма по-добър от него в това да ме замести. Вече съм се консултирал с лекаря си и през селдващите седмици ще мина тестове физиотерапия. Извинявам се на всички фенове, които очакваха да ме видят на това турне. Надявам се да мога да свиря за тях в бъдеще… -Sean“

 

Остава ни да му пожелаем скорошно възстановяване!

 

 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото