Сайтът BG-ROCK-ARCHIVES тръгна с нова версия

bg rock archivesОт днес новата версия на сайта www.bg-rock-archives.com е онлайн. Сайтът стартира преди около две години, като съдържаше профили на около 350 групи и изпълнители от всички разновидности на рока. В началото имаше доста критики, най-вече към дизайна. В новата версия повечето от коментираните тогава недостатъци, са отстранени. Макар и да предстоят още подобрения и разширяване на сайта, той вече може да се похвали с подобрена функционалност и дизайн и включва ценна подробна информация за около 900 български банди. Ако изпитвате носталгия към златните години на българския рок или смятате, че днешната ни сцена не отстъпва по нищо на онези времена, обърнете внимание на ценните архиви.

 1. #1 написан от Devastator (преди 5 години)

  Големи благодарности за огромният положен труд! Има информация и за групи които малцина днес помнят. Това е най-смисленият и сполучлив рок/метъл сайт създаван някога в БГ.

 2. #2 написан от 1488 (преди 5 години)

  Много добре е се е получило, максимално опростен, но много функционален и удобен

 3. #3 написан от Непрост (преди 5 години)

  Браво на Павката! Наистина кът в плявата от излишна виртуална информация.

 4. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 5. Коментари за тази публикация
В началото