Sarah Jezebel Deva се завръща към писането на музика

Британската певица Sarah Jezebel Deva, която бе фронтдама на шведската симфоник метъл банда ANGTORIA от 2002 до 2011 и бе член на CRADLE OF FILTH в продължение на 14 години преди да напусне през 2009 г., разпространи изявление, в което обяви намерението си да се завърне към писането на музиката след дълго прекъсване. Ето какво се казва в изявлението:

„С голямо удоволствие бих искала да обявя, че на 31-и януари 2021 г. Chris Rehn (б.а. – китарист на ANGTORIA) и аз ще пуснем първия си сингъл и видеоклип под ново име, тъй като никога вече няма да записваме и издаваме музика под името ANGTORIA.

Както знаете, през 2001 г. с Chris се срещнахме по време на турне, докато той беше в EVERGREY, а аз – в THERION. Заедно написахме и записахме демо, озаглавено „Torn Between Two Worlds“. Демото съдържаше 5 композиции. Получихме възторжени отзиви, след което продължихме да пишем музика и на практика създадохме дългосвирещ албум, наречен „God Has A Plan For Us All“, а аз написах текстовете. Извадихме страхотен късмет и успяхме да подпишем с Listenable Records във Франция.

След като пуснахме сингъла и видеото към „God Had A Plan For Us All“ нещата се забавиха и, признавам, че вината бе изцяло моя. Спрях да работя с MORTIIS и THERION, оставих на заден план ANGTORIA и се концентрирах само върху една банда. Работих много, но почти не получих признание и уважение и никаква лоялност. За известно време смятах, че една от най-големите ми грешки е да допусна ANGTORIA да се разпадне, но когато се оставиш на мисълта, че не можеш да работиш по-добре и се подчиниш на мантрата: „Ти се нуждаеш от нас, понеже не струваш нищо без нас“, наистина започваш да го вярваш.

Взех си дълга почивка и се съсредоточих върху себе си, но напоследък хората започнаха да се връщат в живота ми и да се опитват да ме отърват от нежеланието ми да пиша музика и да ми дадат необходимия тласък да започна да го правя отново. Така, че 14 години по-късно, Chris и аз се завръщаме на сцената под името TORN BETWEEN TWO WORLDS.

Първата песен, която ще пуснем, се казва „The Beauty of Deception“. Музиката не се е променила и сами ще усетите, че тя е продължение на това, което започнахме преди години. Приключихме с името ANGTORIA, но… само с името.

За съжаление, заради пандемията от Covid-19, видеото към първия сингъл ще бъде текстово. Песента ще бъде налична в дигиталните платформи iTunes, Spotify, Tidal, Deezer, YouTube Music, 24/7, TikTok, Amazon Music, Pandora, Digital 7, Facebook, Instagram Music, Napster и Shazam. Надяваме се, че много от вас ще се зарадват на това, затова – извинявайте, че ни отне 14 години.

Хиляди благодарности за подкрепата, уважението и окуражителните думи!

Sarah & Chris“

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото