SADIST показват видео по Хичкок

Както вече писахме, SADIST са готови с новия си албум. На вашето внимание те вече представиха едно от парчетата – Bloody Bates, сега идва ред на и на официално видео към песента The Birds ( по А. Хичкок). Снимките са дело на Matteo Siri, а в главната роля е Bianca Piccardo. Вижте по-долу.

„Spellbound“ е името на новото творение на прогресив дет метъл ветераните SADIST. Албумът ще се появи на пазара днес, 9 ноември чрез Scarlet Records. Продуцент и отговорен за миксирането е отново Tommy Talamanca, работата е протекла в Nadir Music Studios, Геноа, Италия. 
„Spellbound“
е концентриран върху живота и работата на Алфред Хичкок. Всяко от единадесетте парчета проследява един от филмовите шедьоври на режисьора, част от тях са „Frenzy“, „Notorius“, „The Birds“ и „Psycho“. В музикално отношение се очаква „Spellbound“ да бъде един от най-тежките и мрачни албуми на бандата, но прогресив и дет елементите, които характеризират групата, няма да бъдат забравени.

sadist_cover 2018Обложката е рисувана от SoloMacello (Ennio Morricone, Nick Oliveri, Mos Generator), а първото издание на албума ще бъде налично в диджипак от 6 части и винил, лимитиран до 500 копия.

 

1. 39 Steps
2. The Birds
3. Spellbound
4. Rear Window
5. Bloody Bates
6. Notorius
7. Stage Fright
8. I’m the Man who Knew too Much
9. Frenzy
10. The Mountain Eagle
11. Downhill

 

 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото