S.I.M.B. от Холандия и CONTRAILS с концерт тази вечер в Строежа

S.I.M.B. пристигат в София за първото си клубно шоу у нас. Ядрото на бандата се състои от български музиканти, но самата тя е базирана в Холандия, където членовете й се подвизават от години. Групата идва у нас по покана на Строежа, където ще се състои и самото събитие, с подкрепата на Jack Daniel’s и Каменица. Концертът на стоунърите е обявен за 30 май, четвъртък, а компания ще им прави една нова и любопитна алтернативна формация на име Contrails.

Стилът на S.I.M.B., съкратено от Satan Is My Bitch, може да се опише като тежък rock’n’roll, смесица от стоунър рок и метъл. Групата е основана в началото на 2008 година в Амстердам. Проектът се състои от бивши и настоящи членове на вече известни групи като Artery, Brothers in Blood и Ebanizm. В основният състав влизат – Бабата (вокали, Ebanizm), Свен (китара, Brothers in Blood) и Чико (барабани, ex-Artery). В студийните записи на бас-китара участва Хуби Хубенов, познат също от Артерия, докато при лайв-изпълненията се разчита на гост-музиканти. Досега S.I.M.B. имат само едно участие у нас – през 2011 г. на фестивала Spirit Of Burgas.

Contrails са почти напълно нова алтърнатив рок група, създадена в България в края на миналата година. В квартета влизат Антон Сариев от Mindown и 4?, както и познатите най-вече в джаз средите Николай Карагеоргиев, Александър Леков и Начо Господинов – колаборация, която прави формацията да звучи крайно интересно и обещаващо.

Билети за концерта на S.I.M.B. & Contrails се разпространяват в мрежата на Ticketstream.bg на цена от 7 лв. Каси – Строежа, Бар Петък, Офис 1, На тъмно, Техномаркет, М-тел, Ориндж, TBI Credit.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото