ROSE TATTOO с ново издание

ROSE TATTOO са едно от големите имена на австралийската рок сцена от десетилетия, постигайки култов статус в родината си и зад граница. „Blood Brothers“ е рокенрол албум, смесващ традиционен и модерен рок и е своеобразен трибют на бивши членове на бандата, които вече не са сред нас. Творбата излиза през 2007 г., а през 2018 г. е преиздадена от Golden Robot Records на CD с бонус парчета. На 20-и август тази година Golden Robot Records ще пуснат на пазара преиздание на албума на двоен винил. Преизданието ще съдържа 17 композиции, като в първата плоча са включени всички 11 песни от оригиналното издание, а във втората плоча фигурират 6 live изпълнения на песни от албума.

ROSE TATTOO са на музикалната карта от 1976 г. Техният суров блус рок стил, изграден от смесването на слайд китари и завладяваща ритъм секция, заедно с неповторимия глас на фронтмена Angry Anderson, е нещото, което привлича фенове вече повече от 40 години. Някои от големите рок банди, сред които GUNS ‘N ROSES и L.A. GUNS, твърдят, че са повлияни от австралийците. С песни като “Bad Boy For Love”, “Rock ‘n’ Roll Outlaw”, “Nice Boys”, “We Can’t Be Beaten” и “Scarred For Life” ROSE TATTOO се превръщат в една от най-великите австралийски рок банди за всички времена.

Съдържание:

Side A
“Black Eyed Bruiser”
“Slipping Away”
“Once In A Lifetime”
“1854”
“City Blues”

Side B
“Sweet Meat”
“Man About Town”
“Creeper”
“Standover Man”
“Nothing To Lose”
“Lubricated”

Side C
“Man About Town” – Live
“Black Eyed Bruiser” – Live
“Once In A Lifetime” – Live

Side D
“Sweet Meat” – Live
“Standover Man” – Live
“Nothing To Lose” – Live

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото