RockLiveBg.com празнува шестгодишен юбилей през 2015-а

chronosphere2015-posterИ колегите от RockLiveBg.com празнуват юбилей:

„Да, и на нас от екипа не ни се вярва, че 6 години са минали така бързо, изпълнени с хиляди концерти, малки, големи и още по-големи фестивали по света и у нас. За екипа на RockLiveBg.com е чест да има всеки един от вас – нашите читатели, които следите репортажите от събитията, които посещаваме и отразяваме със свежо, необременено перо и ентусиазъм, присъщ само за един фенски уебзин, какъвто е нашият! Знаем, че оценявате старанието ни да следим новините от нашия метъл свят, както и приятните разговори, които провеждаме с уважавани от нас артисти. Сигурни сме, че като наши приятели ще приемете поканата да празнуваме заедно тази годишнина. А какъв по-подходящ начин да отбележим този празник от това да отидем на концерт, да отидем пак и отново заедно! Различното този път ще е, че ние ще го организираме. През годините сме показвали и споделяли с вас страстта си към гръцката метъл сцена, така че сме повече от сигурни, че няма да се изненадате, че по повод рождения си ден ще поканим именно банда от Гърция.
Не заради клишето, а защото си е самата истина, ще кажем: RockLiveBg.com с гордост представя концерт на CHRONOSPHERE в София на 4 април.
Многообещаващата млада траш формация от Атина идва за шоуто в Bar Zar в София, а компания ще им правят още две групи – потенциални герои на съвремието си – метълкор бандата DASH THE EFFORT и бургаските трашъри HELLRIDER.
Без да даваме бомбастични обещания, че това ще се превърне в традиция за годините напред, ви каним да дойдете да се забавляваме заедно, а дали ще има още такива изненади… само времето ще покаже.
Цената за вход ще е 10 лева като продажбата на билети ще става само в деня на шоуто, на място.
Доведете и приятели със себе си, нека купонът е шумен.“
Линк към събитието във Facebook

 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото