RockSchool и Америка за България отпускат 10 стипендии за безплатно обучение по музикален инструмент

Музикалното училище “RockSchool”, съвместно с “Фондация Америка за България“ ще зарадват 10-ма музикални ентусиасти с 6-месечни стипендии за безплатно обучение по избран от тях музикален инструмент/и.

За стипендия може да кандидатства всеки – от абсолютно начинаещи до средно и много напреднали. Важи за деца и възрастни от цялата страна.

Часовете ще се провеждат на място в школите на RockSchool в София и Варна, както и онлайн.

За да участвате е нужно да запишете видео как свирите и да разкажете „Защо искате стипендията“. Ако сте начинаещ в музиката – не е необходимо да включвате част със свирене във видеото. Формата за изпращане на кандидатури е на адрес: www.drooble.com/scholarships-rockschool

Краен срок за подаване на заявление – 10-ти декември 2017 г.

В допълнение, всеки спечелил ще има възможност да ползва безплатно помещение за репетиции – 3 часа седмично за периода на стипендията.

rockschool 1200_628_usa_blogRockSchool е част от “Музика за България” – фондация в обществена полза. Освен школа за музикални уроци, училището формира голямо музикално общество, което обединява хората, които обичат музиката.

 Дейността продължава с предоставяне на репетиционни помещения, звукозапис и продуциране на музика, сформиране на банди, организиране на редовни концерти и други музикални мероприятия в подкрепа на развитието на българската музикална сцена.

„Америка за България” е плод на успеха на Българо-американския инвестиционен фонд (БАИФ), основан от САЩ чрез Американската агенция за международно развитие.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото