Riders on the storm: Рок концерт на TRAP Fest Summer 2021

На 14 август Народно читалище „Тротоара 2020” , подкрепени от бандите Endear, Attaxic, Cool Den, Jackett и The Lefties превземат сцената на TRAP Fest Summer 2021 – младежки фестивал на сцената “Лятна естрада” в парк “Борисова градина”, с концерта “Riders on the storm”.
След успешното провеждане на първите два концерта от младежкия фестивал TRAP FEST SUMMER 2021, читалище “Тротоара” продължава смело към следващото събитие в Борисовата градина – Riders on the storm. Репортаж и галерия от последния концерт “Deception album promo” може да намерите тук.
“Група Endear винаги присъстват на нашите концерти и този път ще се включат за откриването. Те са повече от надъхани да ни загреят с техния пънк рок, както винаги го правят. Сигурни сме, че никой няма да остане разочарован.
След тях веднага се нареждат невероятните Jacket – супер иновативни с прогресив рок звук – просто магия за ухото.
Разбира се, ще продължим с едни изключително позитивни музиканти, които не спират да радват публиката със забавните си и свежи текстове, които се вписват чудесно към техния алтернативно-прогресивен рок – група “Cool den”!
Преди финала на сцената ще се качат бандата, която винаги е на линия, стане ли дума за Тротоара – “The Lefties”, които с наша помощ записаха доста парчета от предстоящите им албуми.
И за финал, идващи от житницата на България, машините от Добрич – банда “Attaxic”, които ще ни забият с тяхното зверско жужене. Ако не сте ги гледали на живо досега, то това събитие точно за вас!” – споделя Марк Левчев, организатор на TRAP Fest.

Riders on the storm (част от TRAP Fest) се провежда благотворително, без вход, като всеки желаещ да подкрепи мисията на читалището ще може да дари средства на място.
На място посетителите ще имат възможност да станат членове на
Читалището и да зададат въпросите си към доброволците на Тротоара – съвременното читалище. А тези, които нямат търпение, могат да го направят още сега на https://trotoara.com/donate.
През всяка една от датите за ангажирани доброволци от всички възрасти. Ако желаете да се включите в доброволческите инициативи, може да го направите на линка – https://bit.ly/3wIJPua.

TRAP Fest Summer 2021 се осъществява благодарение на подкрепата на Столична община, Център за спешна медицинска помощ – София, Modis Bulgaria, Nestle, ProTechnica Event, Музикаутор и разбира се главните действащи лица – учениците, доброволците и
изпълнителите.

За Народно читалище „Тротоара 2020”
Читалището е продължение на фондация “Тротоара”. Отчети за дейностите по години – https://trotoara.com/annual-reports/.
Мисията на „Тротоара“е да вдъхнови младите хора да вярват в себе си, да творят, да създават свои ценности и цели в живота, да се израстват като личности и да бъдат активна, стойностна част от обществото.
Читалището се помещава в Младежки център T.R.A.P. (Trotoara Room for Angry People), който разполага с напълно оборудвано музикално студио и репетиционна, звукозаписно студио, компютърна зала с геймърски компютри, работилница и наскоро открита библиотека.
Политиката на читалището е да предоставя всичко безплатно на посетителите си, като се издържа от партньори и дарения.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото