RED HOT CHILI PEPPERS с видео към “Dark Necessities”

RED HOT CHILI PEPPERS пускат видеото към “Dark Necessities”, режисирано от Olivia Wilde

Албумът “The Getaway” излиза утре през Warner Bros. Records

Днес носителите на Grammy и почетени със звезда в Rock And Roll Hall Of Fame музиканти от RED HOT CHILI PEPPERS ще представят видеото към новия сингъл “Dark Necessities”. Парчето е част от албума “The Getaway”, който излиза утре през Warner Bros. Records. Видеото е режисирано от актрисата Olivia Wilde и всеки нетърпелив фен, който иска да го види, може да отиде на Фейсбук страницата на групата, където ексклузивно в 20 ч. ще бъде качен клипа. Това ще се случи след лайв включване от Anthony Kiedis половин час по-рано, в което фронтменът ще отговаря на въпроси от феновете.

Във видеото към “Dark Necessities” участват известни жени, усвоили изкуството да караш лонгборд – Carmen Shafer, Amanda Caloia, Amanda Powell и Noelle Mulligan.

Албумът е продуциран от Danger Mouse и миксиран от Nigel Godrich.  “Dark Necessities”, “The Getaway” и “We Turn Red” ще бъдат достъпни безплатно за всеки, който предварително поръча албума от iTunes.

Предишният запис на RED HOT CHILI PEPPERS  “I’m With You” излезе през 2011 и оглави класациите в 18 държави. Лятото ще отведе музикантите на редица фестивали по света, включително и ще са хедлайнери на Lollapalooza в Чикаго на 30 юли.

От Clash Music казаха „Преродени? Най-вероятно. По-добри? Със сигурност. Брилянтен запис, което се вижда в почти неуловимите детайли, съставляващи най-личния и изразителен албум на групата, която след 32 години, все още има с какво да ни изненада!”, а Classic Rock описаха албума като „Плътно изтъкан запис, в който няма и следа от разхвърляност, егоизъм или сълзливост, изпълнен с много цветове и различни жанрове.”

Албумът “The Getaway” на RED HOT CHILI PEPPERS ще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.  В iTunes, албумът може да бъде предварително поръчан на този адрес.

Списък с песните:
1. The Getaway
2. Dark Necessities
3. We Turn Red
4. The Longest Wave
5. Goodbye Angels
6. Sick Love
7. Go Robot
8. Feasting on the Flowers
9. Detroit
10. This Ticonderoga
11. Encore
12. The Hunter
13. Dreams of a Samurai

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото