RED HOT CHILI PEPPERS с нов сингъл

На 11 юни на музикалния пазар излезе най-новият сингъл на Red Hot Chili PeppersBrendan’s Death Song”. Песента вече може да бъде намерена в iTunes. Датата на излизане на CD-тo все още не е обявена, но вече е факт неговата обложката. „Brendan’s Death Song” е четвъртият сингъл от последния албум на чушките „I’m With You”, който със сигурност ще чуем на стадион Георги Аспарухов на 1 септември.

В края на месец май, в Ню Орлиънс, бе заснет и музикалния клип към новия лиричен сингъл, който се очаква да излезе на екраните съвсем скоро. Видеото започва с маршируващи музиканти, които свирят на „Джаз Погребение”. Според критиците концепцията на видеото идеално пасва, както на текста на песента, така и на самата мелодия. В първата част на видеото действието се развива през деня. Маршируващите музиканти свирят заедно с Red Hot, по време на погребалното шествие, а бандата се вози на огромна черна катафалка. Във финалната част, вече е нощ и групарите вече са на гробището в Луизиана, забивайки пред огромен огнен знак “Death Song”.

Може би се питате кой всъщност е Брендан и защо Red Hot му посвещават песен… Това е Брендан Мулен – дългогодишен приятел на Red Hot Chili Peppers и един от първите музикални промоутъри, които забелязват бандата. Още през 1983, Антъни и Флий представят свое демо пред Мулен, в Клуб Lingerie в Лос Анжелис в типичния за тях стил, маниакално подскачайки по сцената или както самият Брендан по-късно го определя „в типичния ‘peppers’ стил”. Мулен е очарован от това, което вижда и веднага им предлага да подгряват на наближаващия концерт на Bad Brains.

Концертът на RHCP в София, организиран от Sofia Music Enterprises наближава. Подгответе се за величията в рок музиката и си подарете възможността да чуете най-новите им парчета, както и превърналите се вече в класика изпълнения наживо.

Цените на билетите са от 70лв. до 150лв. и могат да бъдат закупени от:

• КАСАТА НА ТИКЕТПРО В БИЛЕТЕН ЦЕНТЪР НДК
• КАСАТА НА АРЕНА АРМЕЕЦ СОФИЯ
• ОНЛАЙН НА АДРЕС WWW.TICKETPRO.BG
• КАСИТЕ НА ТИКЕТПРО БЪЛГАРИЯ И НЕГОВИТЕ ПАРТНЬОРИ

КАКТО И В МАГАЗИНИТЕ:

СОФИЯ – ВИЖЪН, ЕВРОТУРС, КНИЖАРНИЦА „СЕЛЕКТ”, МУЗИКАЛЕН МАГАЗИН „ЯКО”, БИЛЕТЕН ЦЕНТЪР „TICKET HOUSE”
ПЛОВДИВ – МЮЗИК ЦЕНТЪР, РОК ШОП
БУРГАС – САУНД ГАРДЪН
ВЕЛИКО ТЪРНОВО – МЕДУЗА
ПЛЕВЕН – МУЗИКАЛЕН МАГАЗИН „РУЛИ”
ВАРНА – ОЗЗ МЮЗИК

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото