RAMMSTEIN NIGHT в The Black Lodge

Концертът наближава, ръцете вече треперят от нетърпение! По този повод Rammstein Bulgaria и метъл бар The Black Lodge ви канят на вечер, посветена на Rammstein – да подгреете заедно мощно за концерта.
За да пресъздадат напълно концертната обстановка, ще изгледате изцяло едно от DVD-тата на групата, като то ще бъде избрано от вас чрез анкета във Фейсбук. (победителят вече е ясен и това е „Live Aus Berlin“) Други от култовите им изпълнения на живо ще изгледате отделно, а вечерта ще е допълнена с останалата част от дискографията на групата.

Както винаги по един час преди и след партито Ludnicha[R+] ще подбере за вас разнообразен industrial metal като Deathstars, Oomph!, Turmion Katilot, Ruoska, Raubtier, Ministry, The Kovenant и т.н. Началото е от 22:00 (за industrial-a от 21:00) , а входът – както винаги ще е свободен.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото