Пустинни подводници и култ от фанатици в клуб *Mixtape 5* на 21.05

Tuber & TDK posterГръцките инструментални сайкъделик подводничари –TUBER идват в София за общ концерт с надигащият се роден култ – ТДК по покана на „грешният организатор”. Концертът ще се състои на 21 май 2016, събота в столичния клуб *Mixtape5*.

TUBER са сформирани в началото на 2010 в Сяр, като още юли същата година Янис, Никос, Парис и… другият Янис издават едноименния си EP дебют с експедитивност, достойна за възхищение. През декември 2013 независимият им релийз е последван от дългосвирещата спейс рок медитация Desert Overcrowded. Инструменталният пустинен рок на TUBER можете да чуете или свалите от (https://www.facebook.com/tuberband). Групата вече е в челните редици на най–желаните гръцки изпълнители за западните desert/stoner/underground рок фестивали. Освен на Wrong Fest, през 2015 групата свири и на Freak Valley FestivalLake of Fire, а в момента групата прави и поредното си европейско турне, чиято последна спирка преди вкъщи е София, България.

Преди гърците, ще забиват ТДК, които се самоопределят като представителна извадка на социалния експеримент наречен “преход”. Музиката на групата е комплексна композиция, която смесва пустинното с планинското. В някои от песните се чува силно заложената основа на българската народна музика, докато в други се усеща дезърт хватката на стоунър рока. Текстовете на песните са изцяло на български, като тук се долавя и Воевското Ню-уейв влияние. Музика на парадокса и силните усещания, която пленява както сетивата, така и ума.

Ограниченото количество от 200 билети, които засега струват 10лв можете да откриете в http://wrongevents.ticketlogic.bg/ или от www.bilet.bg/каси/. В деня на концерта ще струват 13лв, и ако останат на място ще са 15лв. Длъжни сме да кажем, че повече от половината билета вече за изкупени.

 

Повече информация в събитието в Facebook

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото