Пускат допълнителни места за концерта на ФОНДАЦИЯТА

Допълнителни седящи места за терена на зала “Арена Армеец” за големия концерт на ФОНДАЦИЯТА на 10 ноември, ще бъдат пуснати в продажба днес. Цената за седящо място, разположено на терена е 50 лв, а огромният интересът към точно тези места в залата, наложи първоначалният им брой да се удвои, съобщават организаторите от АРТИШОК.
Освен петимата музиканти – Кирил Маричков, Иван Лечев, Дони, Славчо Николов и Венко Поромански,  на сцената до тях ще стъпят и трима много специални гости в лицето на Валди Тотев и Георги Марков от “Щурците” и Константин Цеков от “ФСБ”. За разлика от пролетния концерт на ФОНДАЦИЯТА, който беше изцяло акустичен, този обещава само да започне така – акустично и нежно, но да продължи доста “по-твърдо” и на “повече гласове”, предвид вокалните гости. Самият Кирил Маричков сподели пред орагнизаторите, че “няма да има нито една непозната песен, а рок звученето и електрическите китари ще са на почит в тази специална вечер.“ Един от акцентите пък съвсем естествено ще бъде изпълнението на песен в чест на неповторимия Пеци Гюзелев”, добавя още Кирил Маричков.

Билетите за концерта на ФОНДАЦИЯТА на 10 ноември се продават ексклузивно в мрежата на Ticketportal.bg, а също и в Билетен център в НДК, Билетна каса на зала “Арена Армеец”, вериги магазини Office1Superstore, Booktrading, Книжен център Гринуич, На Тъмно, а в работно време и от офиса на Тикетпортал – ул ”Цар Иван Шишман” №7.
Цената на билет за седящо място (в седящите сектори в залата) – 40 лв и седящо место за терена – 50 лв.

Голямото събитие за феновете на най-хубавите български песни на 10 ноември в “Арена Армеец” е предшествано от сериозно турне на ФОНДАЦИЯТА в САЩ и Канада, което продължава и в момента. В продължение на повече от месец, хубавата българска музика “се среща” с хиляди наши сънародници зад океана!

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото