PSS предизвикват на рок битка Революция Z

pss sandra Новината за „първия live streaming концерт в България” провокира рокаджиите PSS.

Още през миналата година PSS направиха първия live streaming концерт на българска група в Youtube, на който представиха 6 свои авторски парчета, на 21 април 2014, в канала на PSS в сайта за видеосподеляне:

 YouTube channel

PSS (Сандра Петрова – вокал, Лени – китара, Константин Савов – барабани и Светослав Димитров – бас) се включиха пряко от професионално звукозаписно студио – формат, който никой в България не беше правил до този момент. Директно от Pacific Studio феновете на рока се насладиха на няколко изпълнения от младите таланти, поднасящи музиката си по нестандартен и креативен начин.

Провокирани от новината за „първия live streaming” и защото са новатори, PSS предизвикват Революция Z на надсвирване в духа на суровите рок битки. Ще отговори ли телевизионната формация на музикалното предизвикателство? Следете развитието на FB страницата: www.facebook.com/PimpSwitchSequence

****

PSS PIMP SWITCH SEQUENCE 

Рок групата е създадена през 2005 г. в Солун с един училищен проект, който по-късно е преименуван на Pimp Switch Sequence (PSS). Името идва по време на една разходка към връх Олимп. То симовлизира желанието на бандата да върне аналоговото звучене с реални инструменти.

От началото на 2014 PSS се установяват трайно в София. През годината пускат авторските хитове „Мечта”, „Не го мисли” и „Краят на дъжда”.

PSS правят първия по рода си online концерт в България, който се предава директно в сайта YouTube.

 

Още информация за PSS, снимки и музика можете да намерите на:

Официална страница: http://www.pssband.com

Facebook: https://www.facebook.com/PimpSwitchSequence

Instagram: http://instagram.com/PSSband

YouTube channel: https://www.youtube.com/user/pimpswitchsequence

SoundCloud: https://soundcloud.com/pimpswitchsequence

 

  1. #1 написан от Социопат (преди 6 години)
  2. #2 написан от Анонимен (преди 5 години)

    Тяхното е калпава репетиция.На Революция З си беше мини-концерт.

  3. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  4. Коментари за тази публикация
В началото