Приключението започва в T.R.A.P. – фестивал и концерт

Математици и артисти на една сцена. Ученици и професионалисти. Светът на технологиите среща света на изкуството. За първи път в историята Софийска математическа гимназия и Национална природо-математическа гимназия се обединяват за една благородна инициатива –  развитието на младежкия център за вдъхнIMG_1177-HDR-Edit_SMALLовение и творчество Т.R.A.P. (Trotoara Room for Angry People). Заедно с помощта и опита на Фондация “Тротоара” те застават зад организацията на благотворителен концерт “Приключението започва в Т.R.A.P.”

T.R.A.P. има нужда от ремонт! Помогнете да го преобразим в едно страхотно място за младите хора в София!

На 9.12.2017 г. (събота), 12:00 – 21:00 ч. – в Университет за архитектура, строителство и геодезия
Аула “Максима” – УАСГ, Клуб “Джамборе”, пространството пред аулата.

Фестивалът се осъществява с участието на фирми от IT бизнеса, с които учениците от софийските гимназии ще имат възможност за среща и обмяна на информация. Учениците, фирмите и партньорските организации на Тротоара ще подготвят много изненади, работилници и полезни презентации за всички присъстващи. А в концертната част талантите от столичните гимназии ще излязат на сцената заедно с изпълнители от Гласът на България, So Called Crew и Roof Rhymez Studio.

Предоставяме ви възможността да направите един прекрасен подарък на младеж, който не може да си позволи да посети концерта.

Може да научите повече тук22310708_1492150624202936_4086243950331592371_n
Подари билет! 

Изпълнители:

So called crew, Roof Rhymez Studio, Гласът на България
Млади таланти от СМГ, НПМГ и други столични училища.

SoCalledCrew се включват благотворително в подкрепа на събитието!

Нашите приятели от Roof Rhymez Studio за втори път подкрепят инициативите ни! Благодарим!

И голямата новина – Звездите от Гласът на България ще пеят за T.R.A.P. – специални изпълнения в програмата!

Програма:

12:00 – 18:00: Фестивална част, Клуб “Джамборе” УАСГ

Мини-фестивалът ще започне точно по обяд. Най-големите IT фирми в столицата ще представят възможностите за развитие, които предлагат на младите хора. Младежите и гостите ще могат да си поговорят за кариери в сферата на информационните технологии. А освен това са предидени прожекции и дискусии за изкуствен интелект, нови технологии и интересни научни постижения.

Нашите партньорски организации ще помогнат и с подготовката на работилници по компютърни игри и гейминг (включително с много игри!), влогърство, графити, танци, фотография и какво ли още не.20431576_509359479401883_5612779356856798889_n

Всичко това е безплатно, както и игрите на дартс, джаги и билярд. А безплатните домашно приготвени храни и напитки са допълнителен бонус!

18.00 – 21:00: Концертна програма, Аула “Максима” УАСГ

В 18 часа след игри, забавления и нови знания, се прехвърляме към концертната част. Млади таланти и състави от НПМГ, СМГ и цяла София ще споделят сцената с професионални изпълнители от съвременната българска музика.

С участието на:

HPE, MentorMate, 60k, ScaleFocus, Bulwork

Как изглежда клуб Elements – първата готова ремонтирана част от T.R.A.P. – изцяло изградена с помощта на доброволци и дарения!22687991_1547846531938129_6427335397015237592_n

Поради огромния интерес, в момента СМГ и НПМГ провеждат кастинг за най-добри изпълнители. На сцената на 09.12. ще излезе селекции от вокални изпълните, музикални групи, танцови формации и други таланти. А съвсем скоро ще можем да споделим повече информация за тях.
Потвърдени изпълнители са вокалният хор на НГДЕК – “Елица”, клуб по ирландски танци “Келтски Феникс”, балет “Веда Джуниър”, както и шоу-формация от фрийрънъри, байкъри, скейтъри и брейкъри.

Повече за изпълнителите

So Called Crew е българска хип-хоп формация, създадена през 2011 година.
В състава й в момента са Евгени, Жлъч, Бате Доуен & Trasher.
Техните парчета са вдъхновени от сериозните и смешните неща, често от “това, което ни дразни”.

https://www.facebook.com/SoCalledCrew/

Roof Rhymez Studio е звукозаписно студио създадено от DarkSide (MC), Sr. Martini (MC) и IMP (MC, Beatmaker, Music video director). Във формацията са и Dj Fresh KIT (Turntable) и Борислав Божков (китара).
Roof Rhymez е организация, която не слага скоби или рамки на хората с талант. Това е една идея, която се разклонява във всички сфери и субкултури, с една единствена мисъл:
“Да създаваме и творим, кодирайки в продуктите си добродетели, не толкова бизнес модели!”

http://roofrhymez.com/

С участието на изгряващи звезди на българската сцена – изпълнители от четвъртия сезон на предаването “Гласът на България”. Победителят за 2017-та Радко Петков, Симона Загорова и Кристиан Грънчаров ще представят новите си песни.

Повече за събитието “Приключението започва в TRAP”: https://www.facebook.com/events/133615170692735/
Повече за кампанията за събиране на средства: https://www.generosity.com/celebration-fundraising/t-r-a-p/

Билети може да намерите в мрежата на eventim:
http://www.eventim.bg/bg/bileti/priklcenieto-zapocva-v-trap-sofi-aula-maksima-477520/event.html

Какво е T.R.A.P.?

T.R.A.P. (Trotoara Room for Angry People) е младежки център в процес на изграждане, където ученици и млади хора от София ще могат да се занимават с творчески дейности, да общуват и да откриват себе си и света около тях напълно безплатно.

Четири зали за музика, танци, рисуване, театър и други изкуства, аудио и видео обработка. Работилница за ръчен труд и велосипеди. Клуб по екстремни, планински и улични спортове. Опазване на околната среда и природосъобразен начин на живот.

Всичко това на едно място в сърцето на София!

Черпещи вдъхновение от Швеция и Save the Children, ние от Фондация Тротоара, заедно с младите хора в София и подкрепата на бизнеса, решихме да създадем това място. Място, където труд, творчество и вдъхновение изместват депресията, алкохола, наркотиците и агресията. Място, където се създават ценности.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото