Предстоящи концерти в Rock`n`rolla Плевен за месец май

И този месец плевенският клуб е приготвил изключително гореща програма. Последен месец от клубния сезон, последни концерти в клуба до есента. Още една причина да не пропускате нито една седмица забавлението и хубавата музика.

На 12 май (четвъртък) в клуба ще гостува Jimi Sobara, който ще представи шестият си албум „Infinite Soul“ и ще имате възможност да се докоснете до един незабравим инструментален концерт. Събитието е с вход Свободен, а към него може да се присъедините от тук. 

На следващият ден програмата продължава заедно с MIRYМирян Костадинов. В петъчната вечер ви очаква акустичен концерт с участието на Мартин Стоянов (пиано). Това е първият официален концерт на Мирян в Плевен. Ще представи 3 авторски композиции на английски език, както и добре познатите акустични кавъри на групи и изпълнители като: Hoizer, Nirvana, Red Hot Chili Peppers, Lorde и Alex Clare. Вход на събитието: 5лв. Повече информация може да научите от неговата страница.

Следват на 20 май младежите от Metal Viper. Вече добре познати на плевенската публика, готови да ви заредят с много музика и добро настроение. Очаквайте скоро повече информация около събитието.

На 24 май идва ред на още едно интересно гостуване от страна на софийската фолккор група KHANЪ. Както много от вас научиха, групата стартира първото си национално турне, което ще обхване градовете: Пловдив, Бургас, Варна и за финал Плевен. Групата ще представи дебютното си EP „Правда“, както и първият си дългосвирещ албум „Знамение“. На място ще има и предоставен мърчандайз. Събитието е с вход Свободен, а към него може да се присъедините от тук. 

Последното събитие в клуба ще бъде на 27 майRammstein Tribute изпълнен от група Rammlied. Очакват ви всички разтърсващ парчета на немската група, много силен заряд и подобаващо изпращане на клубният сезон. Съвсем скоро ще има повече информация около събитието!

Не забравяйте също така, че всяка седмица в сряда се състои рок караоке. Сцената е ваша и вие избирате програмата на вечерта!

1904068_1466583946952192_4264880631272016331_n

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото