Потвърдено: Реюниънът на GUNS N’ ROSES е вече факт!

 Преди почти седмица, Guns N' Roses at Coachella 2016музикалното списание Billboard съобщи, че GUNS N’ ROSES заедно със Slash и Axl Rose ще свирят на следващото издание на фестивала Coachella Music And Arts Festival, който ще се проведе между 15-17 април и 22-24 в Индио, Калифорния. Датите, на които те ще свирят, са 16-и и 23-и април.

 Сега, освен от лайн-ъпа на фестивала, потвърждение можем да получим и от официалните Facebook страници на Slash и Duff McKagan, който също ще бъде част от реюниъна. До момента не се знае дали оригиналните барабанист и китарист Steven Adler и Izzy Stradlin ще бъдат част от обновения състав на GUNS N’ ROSES. Спекулира се, че участие ще вземат барабанистите Frank Ferrer и Matt Sorum, както и китаристът Richard Fotus.

 Все още няма потвърждение на информацията, че GUNS N’ ROSES планират да направят стадионно турне от 25 дати в Северна Америка това лято. Дали ще посетят и Европа, предстои да разберем.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото