Както вече всички знаете в 22.00 часа този петък столичния клуб Mixtape5 ще отвори врати за най-екстремното парти състояло се някога не само у нас, а и в региона.

В 22.30 часа мощен Drum&Bass старт на купона ще даде DJ CRASH известен не само с убийствените си миксове, а и като един от най-влиятелните и технични диджей.

В 23.45 часа ще започне представянето на албума „Beat The Drum Hard” на холандската мелница от Ротердам, SINISTER SOULS. Размазващия микс от hard Drum’n Bass, Dark Dubstep изпълнен с Industrial Hardcore е част от европейското турне стартирало много скоро!

Шефа на PRSPCT Recordings срещу една от най-големите звезди на PRSPCT Recordings!!! Титаничния LIMEWAX vs THRASHER: B2B – 4 deck set ще започне точно в 01.15 часа. Експлоатирайки множеството техника холандските машини ще ни представят специално за нашите фенове подготвено почти два часа и половина уникално екстремно шоу!

В 03.30 часа OGONEK vs. INSULT!!! За ПЪРВИ път един от най-добрите БГ диджеи ще застане срещу един от най-добрите нови БГ проекти в B2B сблъсък! Експлозивна смес от Minimal и Industrial Hardcore замесени с Natural, Hard и Crossbreed Drum&Bass.

Купонът приключва в 05.30 сутринта.

 Петима от закупилите си билети за събитието, ще имат шанса да си тръгнат с размазващия „10 Years of PRSPCT MADNESS” Mix CD, разиграни на томбола със  събраните на входа контроли от билетите. Печелившите номера на билети ще бъдат обявени в 23.40 часа.

 В момента и в деня на събитието до 19.00 часа билетите ще са на цена от 20 лева. На входа ще се продават по 25 лева.

 ВНИМАНИЕ! Местата са ограничени!!!!

 Билетите се разпространяват ексклузивно в системата на EVENTIM!

 Организатор: BudGeT Corp.

Дата:26 Октомври /Петък/ 2012 г.

Място: Клуб Mixtape5, Подлеза на НДК, София

Начало: 22.30 часа

Край: 05.30 часа