Последни до момента снимки и подробности от сцената на BON JOVI

Вижте последните официални снимки от строежа на сцената за концерта на Bon Jovi. От този момент нататък по сцената ще се изгражда в детайли дизайнът, който е съвсем нов и все още е тайна за всички фенове. Дори самата група все още не го е виждала на живо, а само като проект, тъй като сцената е била сглобена един единствен път пробно от компанията производител. Българската публика ще има уникалната възможност да се наслади първа на чисто новия дизайн, тъй като датата в София е първа от цялото европейско турне на групата.

 На снимките  могат да се видят част от брандираните Bon Jovi автомобили, които довечера ще се съберат заедно за своето почетно Bon Jovi автошествие, което стартира от площад Александър Невски в 18:30ч и ще премине по улиците на София.

Още интересни новини – специално за концерта на Bon Jovi пристига един от официалните фотографи на най-популярният фестивал на Острова – Glastonbury.  Andy Willsher, в чието портфолио влизат фотосесии за Ейми Уайнхауз, Къртни Лав, Oasis, Kaiser Chiefs, пристига по покана на Радио 1 Рок.

Притежателите на ВИП пакети закупени през официалния сайт на групата или през Eventim.bg ще имат възможност да влязат на стадиона един час преди официалното отваряне на вратите. Притежателя на ВИП пакет може да влезе в рамките на съоръжениеот още в 15:00ч. през специално определен вход, а всички врати се отварят в 16:00ч.

Децата до 10 годишна възраст са с безплатен достъп до концерта стига да са с възрастне придружител. Всички лица до 18г. трябва да имат придружител над тази възраст, който да предостави декларация за отговорност. Декларация може да бъде изтеглена от сайта на Болкън Ентъртейнмънт – www.becbg.com.

 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото