Подробности за трибюта на ХИПОДИЛ и ХОЛЕРА

Днес ви информирахме за съвместния концерт на Светльо Хиподилски и гости. Допълнителни подробности за събитието можете да намерите по-долу.

СВЕТЛЬО & THE LEGENDS подготвят специален концерт под надслов „Трибют на ХИПОДИЛ и ХОЛЕРА„. Събитието ще се състои на 5-ти септември (сряда) в клуб Pork Pie, Борисова градина. За целта Легендите са подготвили колаборации с участието на членове от двете групи, като сетът ще включва над 30 парчета. Компания на основната формация ще правят също пънкарите от Doctors Gogo Band, които ще подгреят първоначално.

 Порк Пай е една от привичните локации на Светльо Хиподилски, където поне веднъж годишно неговата банда събира стабилна аудитория. На 5-ти септември клубът ще отвори от 19:00 ч. От 20:00 започва концертната част, като първи на сцената ще се появат Doctors Gogo Band, а непосредствено след тях от 20:45 предстои същинската част с поредица от най-популярните песни на Холера и Хиподил.

 Билети за концерта на СВЕТЛЬО ХИПОДИЛСКИ & THE LEGENDS & ДЪ ГОСТИ вече се разпространяват в мрежата на Ticketstream.bg на цени от 8 лв. на предварителна продажба и 10 лв. на самата дата и място. Каси – Строежа, Бар Петък, Офис 1, На тъмно, Техномаркет, М-тел, Мултирама, Ориндж, TBI Credit.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото