Подробности за концерта на STU HAMM BAND

stu hammНа 07.11.2016 – JOY STATION ще стане една от спирките на европейското турне на Stu Hamm Band. Именитият басист пристига в София с двама изключителни музиканти – китариста Greg Howe и барабаниста Zoltan Csorsz, с които ще представят на българската публика парчетата от европейското си турне „BOOK OF LIES”.

Стилът на Stu Hamm e силно разпознаваем. Той обича да комбинира различни жанрове/ фюжън, кънтри и класически/ и да прилага нестандартни техники /често потупва китарата с една или две ръце/. Като млад учи в престижния университет – Berklee College of Music, където се запознава с Джо Сатриани и Стив Вай, с които започва да работи в различни успешни колаборации, а от 2011 година е директор на програмата по бас в Musicians Institute в Холивуд.

Ако искате да чуете тези неверотни музиканти на живо, не пропускайте лайв изпълнението им в JOY STATION на 07 ноември от 20:00.

Билетите са на стойност 15 лева и могат да бъдат закупени от мрежата на Ticketpro, Eventim, в магазини ФАНТАСТИКО и на място в клуба. Очакваме Ви

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото