Подробности за бъдещия албум на Opeth

Opeth

Opeth

След като вчера от шведската екстремна прогресив банда Opeth разкриха заглавието на новия си албум, днес издадоха още подробности за него. Първият сингъл ще е към песента “The Devil’s Orchard”. Фронтменът на бандата Mikael Åkerfeldt казва за албума:

Това ще е десетият ни албум-изследване. Всъщност, имам чувството, че от 19-годишен израствам за да напиша и участвам в албум като този. Албумът е доста дълбок и чувствен на места, като в „старите’ мрачни времена, и доста красив и ярък на други. Логично е да казвам само хубави неща за него, предвид, че основно аз съм го писал. Смятам, че ще трябва да се запознати с музиката ни в дълбочина, за да оцените този албум. Осъзнах, че влиянията ми за „Heritage“ са толкова разнообразни, че дори не мога да кажа как звучи. Ако трябва да го сравнявам с друга група, това би било Opeth, но все пак е твърде различен от това, което сме правили досега. Слушах доста Alice Cooper последната година, така че може да се каже, че звучи малко като„No More Mr. Nice Guy“. Надявам се, че ще го харесате, като го чуете.

Албумът е продуциран от Åkerfeldt и миксиран заедно с фронтмена на Porcupine Tree – Steven Wilson, който е съдружник в лейбъла на Opeth. Автор на обложката е дългогодишният им художник Travis Smith.
Ето и списъкът на песните в „Heritage“:
„Heritage“
„The Devil’s Orchard“
„I Feel the Dark“
„Slither“
„Nepenthe“
„Haxprocess“
„Famine“
„The Lines in My Hand“
„Folklore“
„Marrow of the Earth“

 1. #1 написан от kehajota (преди 9 години)

  Ем, ще се радвам ако чуя на Каварна някоя нова песен 🙂

 2. #2 написан от Blacky (преди 9 години)

  Ем, то аз така и така ще се радвам 😛

 3. #3 написан от kehajota (преди 9 години)

  Клавиристът напуснал групата 🙁

 4. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 5. Коментари за тази публикация
В началото