PESTILENCE с нов барабанист и албум

Rutger van Noordenburg , Joost van der Graaf и Mr. Pestilence обявявят, че в лагера на PESTILENCE ще кърти барабаните Michiel van der Plicht (на снимката вдясно). Това ще стане в края на месеца, като звярът в човешка кожа ще запише всички партии за задаващото се ново отроче на дет бандата.
То ще носи името Exitivm, което означава пълно унищожение и ще се състои от 10 нови парчета.

  1. #1 написан от MIROSLAV-VELZEVUL-666 (преди 7 месеца)

    Нов албум на любима банда….Явно тази изолация действа доста крeативно на творците….Месомелачка ще е….техника,ярост,злост,бруталност……всичко което очакваме от тия стари дет метъл машини…..Все пак Нидерландия се водеше заедно с Флорида за люпилня на едни от най-бруталните актове в дет метъл жанра….преди много зими…Все пак Pectilence са едни от пионерите в този брутален жанр,които включиха в него джаз и фюжън елементи….най-вече при невероятните бас линии и фигури….Бих ги оприличил като картина рисувана от авангарден художник с боите на забравата….на светоусещането за сенчеста гора от-към която бягаш….

  2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  3. Коментари за тази публикация
В началото