PESTILENCE с нов барабанист и албум

Rutger van Noordenburg , Joost van der Graaf и Mr. Pestilence обявявят, че в лагера на PESTILENCE ще кърти барабаните Michiel van der Plicht (на снимката вдясно). Това ще стане в края на месеца, като звярът в човешка кожа ще запише всички партии за задаващото се ново отроче на дет бандата.
То ще носи името Exitivm, което означава пълно унищожение и ще се състои от 10 нови парчета.

  1. #1 написан от MIROSLAV-VELZEVUL-666 (преди 10 месеца)

    Нов албум на любима банда….Явно тази изолация действа доста крeативно на творците….Месомелачка ще е….техника,ярост,злост,бруталност……всичко което очакваме от тия стари дет метъл машини…..Все пак Нидерландия се водеше заедно с Флорида за люпилня на едни от най-бруталните актове в дет метъл жанра….преди много зими…Все пак Pectilence са едни от пионерите в този брутален жанр,които включиха в него джаз и фюжън елементи….най-вече при невероятните бас линии и фигури….Бих ги оприличил като картина рисувана от авангарден художник с боите на забравата….на светоусещането за сенчеста гора от-към която бягаш….

  2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  3. Коментари за тази публикация
В началото