Настъпи 11 юни и с него PEOPLE OF MAHA издадоха първия си студиен албум, озаглавен Blue to Gold. Записът съдържа 8 парчета, започващи със Space Girl, вторият им сингъл, и завършващи с Alone, пиано и глас, която обобщава албума.
Бразилско-българската алтернативна рок банда работи по първия си албум през последните 9 месеца с продуцента Васко Райков, по-известен като вокалист на Odd Crew. Албумът разказва историята на човек, преминаващ през различни етапи от живота и всяка песен може да се разглежда като индивидуално събитие или преживяване в живота на този човек.
Въпреки, че албумът използва измислен герой, за да разкаже историята си, всички песни са базирани на опит от реалния живот на членовете на групата, Алекс, Биа и Мила.

Третият сингъл на музикалния видеоклип The Silence from Blue to Gold излезе днес и вече може да го гледате в техния YouTube канал или през този линк.

Можете да чуете новия албум сега на всички онлайн платформи и да го закупите на Bandcamp. Можете също да се присъедините към жените на 12 юни от 22 часа в Swingin ’Hall за партито за издаване на албума със специалния гост Triple Treat.
https://fb.me/e/MST9hkV4