Първи подробности за румънския фест NOVEMBER TO DISMEMBER METAL FEST

Първото издание на NOVEMBER TO DISMEMBER METAL FEST, ще се състои в Букурещ между 29-ти и 30-ти ноември 2013, като окончателното местоположение ще бъда потвърденo до няколко седмици. Събитието ще събере 20 екстремни метъл групи от всички краища на света,които жанрово ще покрият от траш метъл до блек метъл и грайндкор. Повече от половината от банди са познат,като четири от големите хедлайнери са – HAIL OF BULLETS (Death Metal-Netherlands),  AURA NOIR (Black/Thrash Metal-Norway), IMPALED NAZARENE (Black Metal-Finland), AHAB (Funeral Doom-Germany). Още три хедлайнера се очаква да потвърдят през следващите седмици. Освен тях спецециално за NOVEMBER TO DISMEMBER METAL FEST, в Букурещ идват:

DAEMONICUS (old school death metal – Sweden)
FETO IN FETUS (brutal death metal – Poland)
GRIMEGOD (old school doom death metal – Romania)
INFEST (killer deathrash metal – Serbia)
RIUL DOAMNEI (symphonic black metal – Italy)
SCARECROW (horror crustcore – Finland)
SOLACE OF REQUIEM (death black metal – USA)

Подробности за фестивала и местоположението, както и цените на билетитите, ще са на разположение от 01юни 2013 г. Дотогава организаторите са подготвили специално предложение за феновете, които искат да посетят  NOVEMBER TO DISMEMBER METAL FEST и да бъдат част от него през цялото време. А именно – двудневен билет за феста + две нощувки в същия хотел, в който ще бъдат настанени бандите + локален трансфер от летище / гара / автогара + шатъл бус два пъти на ден от хотела до мястото на провеждане и обратно + таен подарък, който ще бъде на разположение само за хората, които ще се възползват от тази специална оферта. Всичко това само за 99 Евро.

Всякаква информация относно тази специална оферта и всичко, което ви интересува, може да получите на следния мейл – axa666@yahoo.com.

За новини може да следите също така и фейсбук страницата на фестивала.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото