Първата неавторизирана биография на James Hetfield излиза през април

5852A4A4-metallica-guest-on-jimmy-kimmel-live-pro-shot-performance-interview-video-footage-streaming-image

 На 11-и април тази година издателската къща Lesser Gods ще пусне на пазара книгата „So Let It Be Written“, представляваща първата и единствена неавторизирана биография на един от най-великите фронтмени на света – James Hetfield от METALLICA.

 Написана от Mark Eglinton, който е съавтор на книгите „Official Truth“, „101 Proof“ на Rex Brown (PANTERA) и „Confessions of a Heretic“ на Adam „Nergal“ Darski (BEHEMOTH), книгата съдържа над 200 страници материал с предговор от вокалиста на TESTAMENT Chuck Billy.

Кратко резюме на изданието:
 Голяма заслуга за превръщането на METALLICA от пионерите в траш метъла във една от най-великите банда на света има именно вокалист/китаристът и текстописец James Hetfield. През живота си изпълнителят е минал през големи трудности, като развода на родителите си, смъртта на майка си и алкохолизъм, за да стане най-голямата звезда в метъл жанра. Mark Eglinton отлично успява да опише характера на музиканта и да събере цялата му историята в едно четиво.

 По-долу може да видите корицата на книгата, а на този адрес може да прочетете част от нея.

p1b778ec59nk711uc1tg41j0618jt4

 1. #1 написан от Стоян (преди 5 години)

  Какво означава „неавторизирана“?

  • #2 написан от Viper (преди 5 години)

   Биографиите се делят на 2 вида: авторизирани и неавторизирани. За разлика от неавторизираните, при авторизираните съавтор е самия човек, за когото се отнася книгата. В случая писателят не е имал контакт с музиканта, когато е писал биографията му.

 2. #3 написан от ..... (преди 5 години)

  Не става! На 11-ти сме на MAYHEM!

 3. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 4. Коментари за тази публикация
В началото