За огромно съжаление метъл бандата от Вашингтон QUEENSRYCHE се раздели с дългодишния си китарист и бек вокал Паркър Лундгрен. Това беше съобщено на 2 юли в изявление от групата, което гласи: „Здравейте, фенове на QUEENSRYCHE! Парк Лундгрен, един от китаристите на бандата реши да се оттегли, за да се занимава с неговите бизнес начинания. Повече от десетилетие беше страхотно удоволствие да гледаме как той се развива и процъфтява, като китарист, текстописец и най-важното, като човек. Паркър винаги ще бъде в нашето семейство и му пожелаваме успехи в новите му начинания. Късмет, братко!“

Лундгрен през целия си живот се е занимавал с музика, която му проправя славни пътища, като тази че беше китарист на американската пауър метъл банда за почти 13 години, но и му отваря пътя към света на бизнеса. Лундгрен още през 2019 година отвори специален магазин, където се продават китари. През 2020 година той и жена му отвориха втори магазин с името „ Lucky Devil Latte“, където отново се продават китари.

За китариста по-важно от семейството му и близките няма и  това е главната причина да се оттегли и да се захване с бизнеса си, за да може да осигури по-спокоен и сигурен живот за близките му според него самия.

Без значение от отеглянето му, феновете ще го запомнят, като всеотдаен член на групата през последните 13 години и единствено, което можем да му пожелаем е той да има успехи така както в личния, така и в професионалния му живот.

                                                                                       Автор: Metal Chronicler