PANZER се завръщат с нов състав

panzer2017lineup_638

 Спомняте ли си за новосформираната супергрупа PANZER? Това беше новият проект на фронтмена на Schmier, към който се присъединиха бившите китарист и барабанист на ACCEPT Herman Frank и Stefan Schwarzmann. Бандата издаде дебюта си „Send Them All To Hell“ през 2014 г. и направи кратко турне в подкрепа на албума. Не след дълго Herman Frank напуска за да се съсредоточи върху соловата си кариера.

 Сега супергрупата се завръща с нов състав. Към нея се присъединява китаристът на HAMMERFALL Pontus Norgren, а V.O. Pulver (G.U.R.D., POLTERGEIST), който досега е свирил с бандата само на живо, официално става неин пълноправен член. Музикантите вече работят по нов материал, който ще придобие форма през идните месеци и ще излезе като албум преди лятото на 2017 г.

 По случай добрите новини, групата пусна онлайн нова песен, озаглавена „Satan’s Hollow“. Schmier коментира, че парчето най-добре представя как ще звучи предстоящия им диск.

Вторият ни албум ще е чист метъл! Искаме да направим трибют на музиката, с която сме израснали. О, да, и още нещо! Тъй като в състава ни вече има един швед и един швейцарец, от сега нататък ще се казваме PÄNZER!

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото