Пълни подробности около новия албум на FIREWIND

FIREWIND-2016

 Гръцките пауър метъли FIREWIND работят по нов албум и днес обявиха подробности за него. Наследникът на „Few Against Many“ ще се казва „Immortals“ и ще излезе на 20-и януари 2017 г. чрез дългогодишния лейбъл на бандата Century Media Records. Осмата по ред студийна творба на Gus G. и компания е концептуална и засяга историческите битки при Термопилите и Саламин по време на Втората гръко-персийска война през 480 г. пр. Хр. Обложката отново е дело на Gustavo Sazes, който е дългогодишен сътрудник на групата. Продуцент на „Immortals“ е Dennis Ward (UNISONIC, PINK CREAM 69), който освен, че миксира и мастерира новия музикален материал, е и съавтор на песните заедно с Gus G.

 Първият сингъл се очаква да види бял свят на 25-и ноември, а по-долу може да чуете част от заглавното парче на албума, разпространена наскоро от китариста Gus G.

firewind-immortals-2017 Списък с песни и обложка:

„Hands Of Time“
„We Defy“
„Ode To Leonidas“
„Back On The Throne“
„Live And Die By The Sword“
„Wars Of Ages“
„Lady Of 1000 Sorrows“
„Immortals“
„Warriors And Saints“
„Rise From The Ashes“

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото