PAIN OF SALVATION записват нов албум

Шведите от PAIN OF SALVATION работят усилено върху своя нов албум! Прогресарите буквално са се ‘закопали’ в студиото (Dugout Studios), заедно с продуцента Daniel Bergstrand (Meshuggah, In Flames), за да творят своите „тежки“ и „сложни“ нови композиции. Основният и единствен останал оригинален член на групата – Daniel Gildenlöw, разкри, че тази година се стремят към цели две нови издания.

Ето какво точно споделя Gildenlöw:

Най-накрая влязохме в 2016 година! Добре дошли в тази изцяло нова година за PAIN OF SALVATION! Надигаме леко завесата за това, което се случва с нас – в момента сме в студиото, за да запишем нашия нов албум. При това не с кого да е, а със страхотния продуцент Daniel Bergstrand, който допринася изключително за качественото протичане на звукозаписния процес. Ще публикуваме снимки и актуализации за всичко, случващо се с нас през следващите седмици, за да сте в течение. Все пак вие, феновете, сте нашето голямо семейство!

PainOfSalvation

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото