P.I.F. с предстоящ концерт и още изненади

На 16 януари родната рок банда P.I.F. ще направи своя първи концерт за годината в столичния клуб Maze.

От клуба споделиха една много интересна тенденция, която се забелязва от много хора напоследък. Става въпрос за един истински възход на родните рок величия от 90-те. И със сигурност обещават да виждате имената им по- често в програмата на клуба.

И в този дух ще ви представя още една порция добри новини. Музикантите от P.I.F. са ви приготвили и няколко нови парчета, които са част от предстоящия им албум! Това ще бъде петият студиен албум на групата, който се предвижда да излезе през ранна пролет.

За албума Димо споделя, че са се чувствали в изключителна кондиция и заедно с Иван са направили 10 парчета в рамките на месец и половина. Музикалният продуцент на албума ще бъде Гого (бивш продуцент на Gravity Co). За да не изпускат своята креативност групата се е изолирала в крайдунавска вила, където дори телефоните им нямат обхват.

Все още не е ясно кога и как ще бъде разпространен албума, но вие бъдете на линия на 16.01 в 22.00 часа за да чуете първи новите песни на групата!

268474_10151158829645426_1626076450_n

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото