OPETH с първи видео тийзър от студиото

Opeth @Roman Amphitheatre, Plovdiv September 19 2015

 Дванадесетият студиен албум на OPETH е озаглавен “Sorceress“ и ще бъде издаден в края на тази календарна година чрез Nuclear Blast. В момента музикантите са в студио с продуцента Tom Dalgety, добавяйки финалните щрихи към своя нов шедьовър. По-долу може да видите първия видео тийзър съпътстващ работата по творбата.

 Преди броени дни бе обявено, че “Sorceress“ ще бъде първото издание на групата под крилото на Nuclear Blast. Ето какво сподели Mikael Åkerfeldt:

Щастливи сме да потвърдим, че наистина подписахме договор с Nuclear Blast Entertainment и ще издадем дванадесетия си студиен албум “Sorceress“ чрез собствения ни импринт Moderbolaget Records. Решението бе взето в невероятнo мощното Порше на Markus Staiger (основател и собственик на Nuclear Blast), което вдигна 150 мили в час някъде в Южна Германия. Щастливи сме, че сме част от отбора на NB и гледаме напред към едно ползотворно партньорство.

 До момента, OPETH имат три гостувания у нас, като най-скорошното бе на 19 септември 2015г. в Античния театър в Пловдив, когато музикантите свириха с оркестър за пръв път в своята история.

  1. #1 написан от Spiridonov (преди 4 години)

    От тези 24 секунди почти съм сигурен, че новият им албум ще е продължение на последния. Този път който поеха, определено не ми допада. Някои ще кажат, че това тяхното било развитие, но според мен Опет вече не е онази група с уникален стил през първата десета на 21 век.

  2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  3. Коментари за тази публикация
В началото