Официално – концерт на MASTER, DIVINE CHAOS, PUT SOLNCA и ATONISMEN

Master, легендарната дет метъл формация от Америка ще свири в София заедно с Divine Chaos, Put Solnca и Atonismen в клуб LIVE&LOUD Петък – 10-ти февруари! Внимание, вечерта обещава да бъде запомняща се, а броят на билетите е ограничен!
Master ще покажат на сцената на клуб LIVE&LOUD дет метъл, изпълнен така както трябва, тоест суров и без прекомерно встъпление! С дискография, която предизвиква едновременно възхищение и завист, Master имат в актива си повече от 30 години свирене на метъл по целия свят. Техните албуми са вдъхновили цели поколения от групи, благодарни  за бруталната музика, носеща духа на Motorhead, Venom и Slayer.

Divine Chaos е мелодична Дет / Траш Метъл банда, от Беркшир, Англия. За десетте си години кариера са издали един дългосвирещ албум и едно EP, които бързо са ги поставили на върха сред най-ценените траш формации от Обединеното Кралство. Освен това, Джеймс, барабанистът на Divine Chaos е член на популярната полска група VADER.

Put Solnca не са непознати на публиката по тези ширини. Формацията е участвала в различни фестивали и регионални събития , а публиката всеки път ги е приемала с голям ентусиазъм. Put Solnca е група, уникална за руската метъл сцена, благодарение на нетипичната комбинация от пейгън и траш метъл, която изпълнява.

Atonismen ще представят на сцената на LIVE & LOUD своето ново EP, „Wise Wise Man“, материал със силни готик и дуум метъл влияния. Формацията произхожда от сърцето на Санкт Петербург, а музиката и е смятана за истинско „черно кабаре“, допълнено с електронни мотиви.

Билети ще има на разположение в мрежата http://www.eticketsmall.com/
Теще се продават на цена от 12 лева до 1 януари, a после по 15 лева, включително на входа.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото