ОФИЦИАЛНО Е: GUNS N’ ROSES се събират отново!

 След редица слухове и поставяне на старото лого в уебсайта на GNR, вече е факт, че Axl Rose и Slash ще свирят отново на една сцена под името GUNS N’ ROSES! Последния път в който това се случи, бе в далечната 1993г. на 17 юли, когато бандата свири на River Plate Stadium в Буенос Айрес. Първи подробности около реюниъна четете по-долу.

 Американското музикално списание Billboard съобщи, че е получило потвърждение, че GUNS N’ ROSES се събират и ще бъдат хедлайнери на следващото издание на фестивала Coachella Music And Arts Festival, който ще се проведе между 15-17 април и 22-24 в Индио, Калифорния. Бандата в момента води преговори да свири на 25 футболни стадиона в Северна Америка през лятото на 2016-та. Освен това, GUNS N’ ROSES ще бъдат едни от първите, които ще свирят в новата Las Vegas Arena, която ще отвори врати на 6 април. Пълният състав на групата ще бъде обявен около 5 януари. Очаквайте подробности!

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото