Официално е – BEHEMOTH и BOLZER идват

behemoth poster -2BGTSC представя концерта на полската Black/Death метал институция BEHEMOTH и една от най-впечатляващите екстремни банди Bolzer. Концертът ще се състои на 20 април в столичния клуб Mixtape5 от 19.00 часа. Втората част на европейското турне по представянето на много силният актуален албум “The Satanist” ще се състои от 15 шоута, сред които и софийската дата. В тази връзка фронтменът на полската машина Nergal коментира: ”Очакваме с нетърпение втората Европейска обиколка, която ще се състои през пролетта на 2015 година като за тази част на турнето сме се съюзили с една от най-вълнуващите екстремни метал формации Bolzer. Очаквайте най-доброто! Никога не сме били в по-добра форма и ще ви го докажем за пореден път!”   Билетите се продават от днес в мрежите на EVENTIM и Ticket Pro в цялата страна. Местата, от които могат да бъдат закупени, са магазините на Orange, Пикадили, Germanos, Technopoilis, OMV, Office 1 Superstore, Техномаркет, Usit Colours, Outlet Alex, магазин Яко, На Тъмно, Metal Heaven,Фотосинтезис,касите на Фаст Пей, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината.

В момента пропуските са на цена от 40 лева, а при налични в деня на събитието и на място в клуба ще са 50 лева.

Събитието е 16+!

*Клубът не работи с резервации **Политика за достъп на непълнолетни: http://on.fb.me/YDzVEe ***Гардероб – упътване за употреба: http://on.fb.me/O2TMhv За повече информация и въпроси events@bgtsc.eu Предстои оповестяването на още подробности.

BGTSC препоръчва навременното закупуване на билетите и спазването на реда в клуба!

 1. #1 написан от Анонимен (преди 5 години)

  Ако имам 16, но не 18 трябва ли ми документ?

 2. #2 написан от Нончо (преди 5 години)

  Хех, тъкмо тези дни преглеждах снимките ми на Behemoth oт Румъния това лято 🙂
  Иначе май малко са прекалили с цените…

 3. #3 написан от Фен (преди 5 години)

  Behemoth са машини и ще ни смачкат. За мен цената е идеална! В Гърция билета е 25 евро, но в мизерните клубове в Скопие и Румъния е нормално да е по-евтино. Всеки да си мисли и избира, аз оставам тук.

  • #4 написан от ITK (преди 5 години)

   Абе, тебе да не ти плащат да пишеш едни и същи глупости по вскчки сайтовете? Кажи в кой румънски клуб па си бил ти? Цената е завишена, както винаги.

 4. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 5. Коментари за тази публикация
В началото