ODD CREW и Винарска Изба Одесос с втора колаборация

Odd Wine Cabernet Franc No Oak 2022 е името на второто съвместно вино между варненската изба Одесос и Odd Crew!
След големия интерес към първата им колаборация през 2022г., младите винари и музикантите отново обединяват сили, представяйки второто си вино.

Odd Wine идва в лимитирана серия от 666 бутилки, като изборът на числото не е случаен, а всяка една бутилка е номерирана. Сортът е запазената марка на градската крафт винарна — каберне франът, а разликата е, че този път виното комбинира грозде от два различни лозови масива и отсъства контакт с дъбова бъчва.

Етикетът на Odd Wine 2022 е в унисон с визията на най-новия сингъл „Wings of a Burning Wind“, част от предстоящия нов албум на Odd Crew “Dark Matters – Part II”, който се очаква да излезе през есента. Можете да гледате видеото към песента по-долу.

Добрата новина за феновете е, че ще могат да опитат предпремиерно Odd Wine на първи август в „Маймунарника“ по време на специалния концерт на бандата по повод 25 години от началото на техния музикален път. Билети все още са налични в системата на EpayGo и на всички каси на EasyPay в страната, като ще има и в деня на концерта, и на място. Входът за деца до 10 г. ще е свободен.

Предварителните продажби на новото вино ще започнат от втори август, а доставките ще се извършват в началото на м. септември.

S. P. R. F.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото